alt=””

2016.06.28

STIM utsedd till Årets Organisationssajt 2016

Efter ett framgångsrikt arbete med Stims publika webbplats, tillsammans med digitalbyrån SthlmConnection, vann Stim “Årets Organisationssajt 2016” utsedd av Internetworld, IDG. I samma kategori tävlade bland annat Socialdemokraterna, Svenskt Näringsliv och Sveriges Kommuner och Landsting, men det var Stim som fick ta första platsen på scenen under årets webbdagar i Stockholm. 

“Otroligt roligt att vi får detta gensvar på nya Stim.se. Vi känner verkligen att vi arbetat med funktion och innehåll, något som IDG särskilt trycker på. Det kommer vi att fortsätta med när vi nu också bygger om våra webbtjänster som servar både de musikskapare vi arbetar för och kunderna som använder deras musik.” uttrycker Kjell Holmstrand, Head of Corporate Affairs på Stim, i ett pressmeddelande. 

Det som IDG fokuserar på när de väljer ut webbplatser som de anser är ”bäst på internet” är bland annat kategorier som; utvecklingskraft sedan tidigare år, innehåll så som kundnytta och kvalitet, samt affärsutveckling och användarvänlighet från mobila enheter. Webbplatserna som kvalar in beskriver IDG som eliten av webbplatser i Sverige. Efter det innehållsstrategiska arbete med Stims publika webbplats, tycker vi på Birger&Blom självklart att det känns väldigt roligt att både Stim och användarna är nöjda!

FEED

Kontakt

+46 767 94 25 25
+46 708 88 06 69

Besöksadress:

Kungsgatan 66
111 22 Stockholm